4 tegen 4 24 april a.s.

Alle meisjes en jongens van 5 jaar tot en met 12 jaar opgelet!

Op woensdag 24 april 2019 organiseert voetbalvereniging Veenhuizen opnieuw een 4 tegen 4 toernooi op sportpark “Achter de molen” in Veenhuizen. Op een klein veld speel je die middag verschillende wedstrijden. Iedere ronde speel je met andere kinderen en tegen steeds weer verschillende kinderen.

Ben jij tussen de 5 en 12 jaar? Geef je dan snel op! Lid zijn van de vereniging is niet nodig en je bent ook gerust welkom, wanneer je bij een andere club voetbalt. Vraag dus ook je vriendjes en vriendinnetjes of ze mee willen! Doe jij mee op 24 april? Geef je dan uiterlijk maandagavond 22 april op door een e-mail te sturen naar markrozema45@hotmail.com. Zet in deze e-mail in ieder geval je naam en leeftijd.

Het programma begint om 13.30 uur, graag zien we je uiterlijk om 13.15 uur op het sportpark. Uiteraard in sportkleding! De prijsuitreiking is omstreeks 16.00 uur.

We kunnen nog wel wat hulp gebruiken op deze middag. Stuur een e-mail wanneer jij ons graag wil helpen.

We gaan er een leuke en gezellige voetbalmiddag van maken! Tot woensdag 24 april!

Elroy Luiting