Drie vacante functies in no-time bezet !

Slagvaardig handelen heeft ertoe geleid dat we 3 vacante functies razendsnel bezet hebben.

Erik Zandvoort zal met ingang van het nieuwe seizoen het damesteam gaan trainen en coachen. Het dameselftal wordt in rap tempo populairder in ons dorp. Een fantastische ontwikkeling! Erik is gepokt en gemazzeld in het trainersvak, maar ook zeker in de rol van damestrainer. We zijn erg blij met de aanstelling van Erik!

Arjan Krans zal met ingang van het volgende seizoen het leiderschap van het derde op zich nemen. Arjan kan met recht kind van club genoemd worden. Hij heeft alle jeugdelftallen doorlopen en kwam als laatst als actief voetballer in actie voor het tweede elftal. Helaas zorgt een knieblessure ervoor dat Arjan al geruime tijd aan de kant staat. Zijn betrokkenheid bij onze club blijkt wel uit zijn regelmatige bezoek aan ons sportcomplex/kantine. Arjan zal samen met Sander de begeleiding van het derde gaan verzorgen.

Robert Kuiper wordt onze nieuwe materiaalbeheerder. Het zal niemand ontgaan zijn dat het het afgelopen jaar goed lukt om werkzaamheden te splitsen. Steeds meer mensen zijn bereid om een taak(je) op zich te nemen. Hierdoor hopen we een organisatie te maken waarin niet een beetje mensen heel veel doen, maar heel veel mensen maar een klein beetje. Het materiaalbeheer werd altijd door een bestuurslid ‘erbij’ gedaan.
Robert zal dit nu op gaan pakken. Tijdens een gesprek met Robert bleek al wel dat hij goede ideeën heeft en dat de materialen hem wel toevertrouwd zijn. Daarnaast hoopt Robert komend seizoen als voetballer weer minuten te kunnen maken als bij hersteld is van zijn rugblessure.

Veel succes gewenst heren en bedankt voor jullie bereidheid om de club met z’n allen een stukje mooier te maken! 💪🏻🔵⚪