Goed weekend voor the blues!

Een topdag voor de club💪. Geen enkel team dat tegen Veenhuizen speelde wist ons te verslaan op deze stormachtige zaterdag🌪. Voor het 1e elftal stond de uitwedstrijd tegen Rijperkerk op het programma. In een wedstrijd die niet de boeken in zal gaan als beste wedstrijd van het seizoen kwam Veenhuizen na een half uur op voorsprong😏. Die voorsprong werd in de 70e minuut verdubbeld. 5 minuten laten kwam Rijperkerk terug in de wedstrijd waarna het nog een kwartier ‘ overleven’ was. Dit lukte. Veenhuizen pakt 3 hele belangrijke punten en klimt⬆ door de nederlaag van Kollum naar de 2e plaats.
Ook het 2e elftal heeft sportief revanche genomen. Het won met 2-1 van Waskemeer👌. Veenhuizen was de eerste helft heer en meester maar helaas zaten de lat (2x) en de paal een voorsprong in de weg😅. Na rust kwamen de gasten uit een corner op 0-1 en dat was het startsein om volle bak druk te zetten. Dit resulteerde in een strafschop die werd benut door Mark👊🏻. Veenhuizen speelde alles of niets door een verdediger door te schuiven en dat leverde de verdiende winnende goal op. Veenhuizen JO12 heeft na een prima wedstrijd een punt overgehouden aan het treffen met Donkerbroek😃. In een wedstrijd waarin JO12 het betere van het spel had moest het toch oppassen voor de snel omschakelende gasten🧐. Na een 0-1 ruststand kwam Veenhuizen in de 2e helft dik verdiend op gelijke hoogte💪. JO8 is de competitie begonnen met een overwinning. Waar de eerste helft nog gelijk opging trok Veenhuizen in de 2e helft nog even aan. Het werd uiteindelijk 5-2 voor deze toppers🎉.

Uitslagen zaterdag 9 februari

Rijperkerk 1 – Veenhuizen 1 1-2
( Bram Schmidt 2x )

Veenhuizen 2 – Waskemeer 2 2-1