Luuk Zandvoort volgt Jeffrey Mol op als Jeugdtrainer In Opleiding (JIO)

Per 1 februari j.l. is er een wijziging in de trainersbezetting bij ons JO8 team. Luuk Zandvoort neemt de plaats in van Jeffrey Mol als JIO’er. Naast het geven van de trainingen zal Luuk de andere werkzaamheden die horen bij deze functie ook overnemen.

Een zeer bijzonder detail is dat Luuk hiermee de derde generatie Zandvoort is die als trainer verbonden is aan onze mooie club! Hij treedt in de voetsporen van opa Henk (o.a. jaren actief als jeugdtrainer en trainer/coach van het tweede elftal) en vader Erik (o.a. jeugdtrainer, trainer dames en trainer tweede). Een mooier voorbeeld dat we een echte familieclub zijn bestaat niet, zowel onze club als familie Zandvoort mag hier trots op zijn!

De oorsprong van het JIO project ligt omstreeks het jaar 2000. Luuk en collega Marc hebben vele voorgangers die allemaal hun opleiding als jeugdtrainer binnen de club hebben gehad. Veel ex-JIO’ers zijn nog steeds betrokken in de rol van vrijwilliger binnen onze club, o.a. JIO’ers van het eerste uur Geertjan Lok (Facebookbeheerder en jarenlang clubscheidsrechter), Elroy Luiting (trainer/coach tweede elftal) en Marcel van Veenen (lid TC, leider derde elftal, voormalig hoofdtrainer)

Het JIO team bestaat nu uit Marc van der Meulen en Luuk Zandvoort. Naast het trainen van een jeugdteam wordt verwacht dat ze kantine en kleedkamers schoonmaken en de was van de seniorenteams verzorgen. Verder assisteren ze bij het organiseren van voetbalactiviteiten.

We willen Luuk veel succes en plezier wensen met zijn nieuwe klus en hopen dat hij het JO8 team nog veel kan leren en plezier laten beleven aan het voetbalspelletje. Daarnaast willen we Jeffrey bedanken voor zijn inzit voor de club als JIO’er en hopen dat we net als bij andere oud-JIO’ers een beroep op hem mogen doen binnen de club.