Mark Rozema benoemt tot Technisch Jeugdcoördinator

Het invullen van vacante functies bij onze club blijft maar doorgaan. Onlangs is Mark Rozema benoemd tot Technisch Jeugdcoördinator.

Mark zal bij een ieder binnen onze vereniging bekend zijn. Zo heeft hij zich ontwikkeld tot één van de dragende spelers van het eerste elftal en vervult hij momenteel diverse vrijwilligersfuncties en was hij in het verleden ook jeugdtrainer (overigens net als vader Sjoerd en broer Auke). Mark zal zich onder andere bezig houden met begeleiding van onze jeugdtrainers (JIO’ers) Marc en Luuk. Mark zal daarnaast de visie op jeugdvoetbal en op de ontwikkeling van de spelertjes uitdragen en bewaken. Verder gaat hij ondersteunen bij voetbalactiviteiten (o.a. werving) voor de jeugd.
We zijn erg blij dat deze functie weer vervuld is. We zijn ervan overtuigd dat hiermee weer een stap gemaakt hebben in het verbeteren van onze organisatie en uiteindelijk de kwaliteit van onze vereniging. De club is volop in ontwikkeling!!!