Transfernieuws

Tweelingbroers Marc en Tom Gjaltema worden het 5e broederkoppel in eerste selectie.

Volgens seizoen komen Marc en Tom Gjaltema (beide 22 jaar) de eerste selectie versterken. Marc is keeper en komt over van LTC, Tom (verdediger) speelt nu nog voor ACV. Het is bekend dat de eerste selectie wat krap bezet is, we zijn dan ook erg blij met de overstap van Marc en Tom naar onze dorpsclub. Dit seizoen kwamen al 4 broederkoppels (Giezen, Schmidt, v.d. Leest, Rozema) in actie voor het eerste, daar komt volgend seizoen een 5e koppel bij. We mogen ons met recht een familieclub noemen. Een groot aantal spelers uit de eerste selectie is afkomstig uit Assen en is al bekend met de Gjaltema’s.

Marc en Tom, van harte welkom! We weten zeker dat jullie je snel thuis zullen voelen.

v.v. Veenhuizen is van oudsher een club met ook een regiofunctie. Al jaren worden de teams gevormd met veel spelers uit het eigen dorp (veelal inmiddels ergens anders wonend), met daarnaast spelers uit de regio die graag een balletje bij ons trappen. Dit geldt voor alle teams, van zowel eerste elftal op derde klasse niveau tot ons 35+ team. Iedereen is welkom, ook interesse, neem gerust contact op via 06-11211977. Een training meedoen is zo geregeld.