Voetbalvereniging Veenhuizen zoekt jeugdleden

Kun jij al een lekker balletje trappen of wil jij graag het spel ontdekken? Dan zit je bij VV Veenhuizen goed! Wat je bij ons krijgt? Een sportieve voetbalclub die ook van gezelligheid houdt en op zaterdag wel in is voor een wedstrijd.
Iedere maandag- en woensdagmiddag trainen wij van 17.00 uur tot 18.00 uur met een gemengd team tot 8 jaar. Ben jij ouder? Dan trainen wij dinsdag- en donderdagavond tot 12 jaar van 18.00 uur tot 19.00 uur. Ook in de leeftijd 13 t/m 17 jaar ben je van harte welkom. Wij vinden het tof, wanneer jij ook eens spontaan over het voetbalveld rent om te kijken of dit wat voor jou is. Aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon meerdere keren vrijblijvend aansluiten bij de trainingen!
Zien we jou binnenkort op het veld van Voetbalvereniging Veenhuizen? Of liever eerst meer informatie ontvangen? Dat kan via info@vvveenhuizen.nl.