• De 35+ groep van vvVeenhuizen is weer los! De eerste wedstrijden zijn vrijdagavond weer gespeeld! Deze keer bij LEO in Loon. We hebben mooi potjes op de mat gelegd, het was op sommige momenten een lust voor het oog volgens de supporters. Hoewel de eerste wedstrijd verloren ging werd daarna de stijgende lijn ingezet, een gelijkspel en vervolgens 2x winst maakte er een mooie avond van voor ons. Top of the bill was deze avond Rick! Maar ook onze keeper Herman v. B.  heeft een paar helden daden verricht door de bal uit het doel te houden. Kilometer vreter Erik L. Was na afloop compleet leeg gespeeld! Jasper heeft de blaren onder z'n voeten kapot gelopen maar scoorde wel op een magnifieke manier door een geweldig schot! Al met al een geweldige avond die werd betiteld door menig speler  als de beste sinds mensen  heugenis.... over 2 weken worden deze wedstrijden in Veenhuizen gespeeld we maken hier geen reclame voor maar ik zou dit wel eens willen aanschouwen als voetballiefhebber. En misschien als 35+er zou ik hier wel bij willen zijn als speler!!?? Meld je dan aan bij de vvVeenhuizen!!