•  Zaterdag 7 november was er voor de jeugd weer een activiteit georganiseerd, omdat het competitie programma weer stil ligt en er binnen de vereniging nog steeds wel wedstrijdjes onderling afgewerkt mogen worden voor de jeugd t/m 17 jaar. Deze keer hadden we een 4x4 toernooi opgezet. De jeugd van JO15 en JO13 werd verdeeld over 5 teams en de jeugd van JO12 en JO10 over 3 teams. Vanwege het oneven aantal werd er voor de teams die even geen wedstrijd hadden een trainingsvorm afgewerkt.

Ook deze keer was er net als 2 weken geleden trouwens een prima opkomst. De dag begon fris, maar toen het zonnetje er eenmaal bij was, was het super mooi weer om te voetballen.
    Als leiders en trainers hebben we ons best gedaan om de teams zo eerlijk mogelijk in te delen, maar bij de JO15/13 werden toch nog wel een aantal redelijk grote uitslagen genoteerd. Toch was het spelplezier er niet minder om en werden er leuke potjes op de mat gelegd.
    Bij JO12/10 waren gezien het grote aantal gelijke spelen de teams wel erg aan elkaar gewaagd. Ook hier werd met veel strijd en passie gespeeld.
    Tevens was er voor de jongste jeugd kaboutervoetbal georganiseerd. Maar liefst 9 kinderen waren er aanwezig. Onder leiding van Marcel van Veenen en Sjouke Bakker werden er diverse trainingsvormen afgewerkt om de kinderen speelsgewijs kennis te laten maken met het voetbal. Het was zelfs dusdanig geslaagd dat er volgende week zaterdag (14 november) opnieuw kaboutervoetbal is.
    Voor ons als vereniging natuurlijk positief dat er onder de jongste jeugd in het dorp weer animo is voor het voetballen!