• Vutters hebben geen vakantie!

  Waar heel Nederland geniet van een welverdiende vakantie, werken onze Vutters gewoon door. Iedereen weet al een tijdje dat Johan Derksen goede zaken voor onze club heeft gedaan en bijna 3000,00 euro met het Toto-spel heeft verdiend. Samen met een flinke donatie van Hummel Keukens BV uit Haulerwijk hebben wij hierdoor twee nieuwe dugouts kunnen aanschaffen. Het aanschaffen was niet het probleem, het plaatsen des te meer. Een mooie klus voor onze dappere en ijverige Vutters! Met behulp van een shovel werden met grof geweld eerst de oude stenen dugouts verwijderd.

  Vutters in actie

  Vervolgens moest een gat gegraven worden voor de betonnen fundering. De bekisting is toen gemaakt en het beton gestort.

  Vutters in actie 1

  Vervolgens moest het beton een weekje uitharden alvorens de dugouts konden worden geplaatst. Het resultaat mag er dan ook zijn.

  Hier kunnen wij weer jaren mee voor uit. De werkzaamheden die voor deze klus door onze Vutters werden uitgevoerd zijn in de hete periode van deze zomer gedaan, waar de temperatuur wel eens opliep tot boven de veertig graden. Een bijzonder knappe prestatie van deze oude knarren, die in leeftijd variƫren van 65+ en ver daarboven. Wat moet de club zonder deze mannen!!
  Hoe en wanneer wij de dugouts officieel in gebruik gaan nemen, is nog niet bekend. Zodra hier meer over bekend is laten wij u dat weten.

  Oh ja, nog even vergeten te vermelden: Tijdens de warme en droge periode hebben deze mannen ook nog eens kans gezien om bijna drie week lang onze velden te besproeien. Hierdoor hebben wij weer de beschikking over drie mooie, groene voetbal- en trainingsvelden.

  HULDE AAN ONZE VUTTERS!!!