• A&H Zaccini kwis wederom groot succes

• A&H Zaccini kwis wederom groot succes!

Drie jaar lang moesten we vanwege Covid 19 wachten op weer een gezellige kwisavond, maar afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zo ver. De jaarlijkse A&H Zaccini kwis kon weer worden gehouden. Maar liefst 21 teams hadden zich ingeschreven, waardoor de kantine met zon 120 personen bijna uitpuilde. Onder leiding van kwismaster Herman, die werd bijgestaandoor de deskundige juryleden Arend, Albert en Harrie, werd het weer een ouderwets gezellige avond. De bar werd gerund door Henk, Harrie en Willie en zij zorgden ervoor dat iedereen tijdig van een hapje en vele drankjes werden voorzien.

De tussenstand liet zien dat de groepen allemaal erg dicht bij elkaar stonden, maar uiteindelijk was het de groep Mengelmoes, bestaande uit Robert & Marit, Albertjan & Ellen en Gelmerjan Marscha die er met de hoofdprijs vandoor gingen. Zij kregen uit handen van de organisatie een set Zaccini heren  en damesondergoed uitgereikt. Het is nog lang gezellig gebleven en uiteindelijk is iedereen met een tevreden gevoel huiswaarts gekeerd.

Tijdens de pauze van deze kwis reikte Abele, zoals wij dat wel vaker van hem gewend zijn,namens A&A metalen een enveloppe met een heel mooi bedrag (opbrengst oud ijzer container) uit aan penningmeester Anneloes. De vereniging is hier natuurlijk erg blij mee en roept een ieder uit om oud ijzer blijven te verzamelen en in onze container te gooien.