• Indeling senioren seizoen 2022-2023

• Teamindeling senioren voor het seizoen 2022-2023.

De voorbereiding voor het seizoen 2022-2023 start op donderdag 11 augustus.

2e en 3e trainen gedurende de voorbereiding gezamenlijk, Dinsdags onder leiding van John de Jonge en Donderdags onder leiding van Elroy Luiting.

Verdere communicatie loopt via de trainers en leiders.

I.v.m. een al eerder geplande vakantie is met ingang van dinsdag 6 september verzorger Leendert Adema voor spelers/speelsters uit alle teams beschikbaar.

Hij is elke dinsdagavond voor de trainingen aanwezig op de club, donderdagavond en zaterdag voor de wedstrijden aanwezig op afspraak.

Afspraak met Leendert kun je maken via WhatsApp op nummer 06-55548740.

Wij vragen een ieder met pijntjes of blessures gebruik te maken van deze mogelijkheden, Leendert is een ervaren verzorger die kan masseren, tapen en medisch onderlegd is door zijn werk als verpleegkundige.

Voor nu wensen wij een ieder een fijne vakantie en hopen jullie weer fris en fruitig bij de start van de voorbereiding te zien.

Met sportieve groet,

TC en Bestuur.