Jeugd scoort veel doelpunten bij 4 tegen 4 v.v. Veenhuizen

Met het scorend vermogen van v.v. Veenhuizen lijkt het ook voor de toekomst wel goed te zitten. Tijdens het 4 tegen 4 toernooi van v.v. Veenhuizen van afgelopen woensdagmiddag werden in totaal maar liefst 154 goals gescoord. Het was een mooie voetbalmiddag, met enthousiaste kinderen en begeleiding en van een hoog voetbalniveau. Er werd niet alleen veel gescoord, maar er waren ook flitsende acties met mooie trucjes en goede verdedigende acties! Het publiek werd maar verwend.

Doordat de spelers telkens met én tegen andere spelers wedstrijdjes speelden was uiteindelijk een individuele rangschikking mogelijk. Er werd in twee poules gespeeld. Tijdens de prijsuitreiking zagen alle bezwete hoofden dat Stijn Zandvoort bij de jongste deelnemers de gouden medaille in ontvangst mocht nemen. Bendjamin de Vries en Jannik Veenstra werden tweede en derde.
Bij de oudste deelnemers was het Runar Visser die bovenaan eindigde, net voor Thijmen Stam en Sven van der Meulen.

Alle kinderen gingen naar huis met een voetbaldiploma. Het was een prachtige voetbalmiddag, alle kinderen willen dan ook meedoen aan het toernooi volgend voorjaar! Iedereen tussen de 5 en 12 jaar mag dan weer meedoen. Of je nou op voetbal zit of niet en of je nou lid bent van de v.v. Veenhuizen of niet.