• Jeugdvoetbal juni 2021

• Jeugdvoetbal

Afgelopen vrijdag kwam er goed nieuws tijden de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge wat betreft het jeugdvoetbal. Vanaf zaterdag 5 juni mogen er weer wedstrijden gespeeld tegen andere verenigingen. Hier zal het laatste deel van de door de KNVB al eerder geplande Regiocup gespeeld gaan worden.

JO15 start meteen met een mooie derby uit tegen GOMOS. JO13 mag naar Leek om het op te nemen tegen TLC, JO12 speelt thuis tegen Asser Boys en JO10 krijgt ook bezoek uit Assen en wel van Achilles 1894.

Er zijn echter nog wel een aantal zaken die het vermelden waard zijn. Helaas is er tijdens deze wedstrijden nog geen publiek welkom. Jammer voor alle ouders, opa’s en oma’s en andere belangstellenden, maar ze zullen nog even thuis moeten blijven. Kleedkamers zijn voor de spelers wel beschikbaar, net als de douches. Ook is de kantine geopend voor de aanwezige begeleiding.

Programma zaterdag 5 juni

-          09:00u ST Een/Veenhuizen JO10-1 – Achilles 1894 JO10-3

-          09:00u ST Een/Veenhuizen JO12-1 – Asser Boys JO12-1

-          10:30u TLC JO13-1 – ST Een/Veenhuizen JO13-1

-          14:00u GOMOS JO15-1 – ST Een/Veenhuizen JO15-1

Wij als trainers en leiders hebben er in elk geval weer heel veel zin in na ruim een half jaar weer wedstrijden te kunnen spelen!