• Marcel van Veenen volgend seizoen hoofdtrainer

  • Nadat bekend werd dat Hendrik Timmer volgend seizoen niet beschikbaar is als hoofdtrainer, is er razendsnel geschakeld.
    Inmiddels kunnen we melden dat Marcel van Veenen is aangesteld als trainer van de eerste selectie voor het seizoen 2022-2023. Afgelopen zaterdag werd al duidelijk dat ons eerste zich veilig heeft gespeeld en dus weer uitkomt in de derde klasse.

    Marcel heeft ‘een blauw-witte trainers CV’ en was vanaf 2012 al eerder 4 seizoenen trainer. Een succesvolle periode waarin het team zich ontwikkelde van 5e klasser naar stabiele 3e klasser.

    We hopen dat deze tweede termijn van Marcel net zo succesvol wordt als de eerste. Inmiddels is bekend dat de eerste selectie grotendeels intact blijft met daarbij zeer waardevolle aanwas.

    Volgend seizoen zullen er weer 3 senioren teams op de zaterdag uitkomen voor de Vv Veenhuizen. We kunnen nog spelers gebruiken. Voor elk team en dus voor elk niveau. Heb je interesse? Stuur dan even een mailtje naar info@vvveenhuizen.nl. We nemen dan contact met je op.