• Nieuw sponsorcontract Garage Dorenbos

• Nieuw sponsorovereenkomst met Garage Dorenbos afgesloten

De vv Veenhuizen is blij dat met een hoofdsponsor Garage Dorenbos BV uit Norg een nieuw sponsorovereenkomst is overeen gekomen. Dit keer is er voor gekozen om een contract voor vier jaar af te sluiten. Eigenaar Jan Dorenbos gaat binnenkort het eerste elftal voorzien van een nieuw wedstrijdtenue en de begeleiding van dit team gaat worden uitgerust met nieuwe jassen. De vv Veenhuizen is erg blij dat in deze onzekere en financieel erg moeilijke tijd dit nieuwe contract is afgesloten. Om dan ook onze hoofdsponsor een beetje tegemoet te komen zou het fijn zijn dat de leden van de vv Veenhuizen een keer gaan tanken bij Garage Dorenbos of een keer een onderhoudsbeurt door dit bedrijf laten uitvoeren. Op onderstaande foto ondertekenen Jan Dorenbos (eigenaar Garage Dorenbos BV) en Herman van Bruggen (bestuurslid vv Veenhuizen) het nieuwe contract.