• Nieuwe kleding en sporttassen VV Veenhuizen 1

• Nieuwe kleding en sporttassen vv Veenhuizen 1

Vorige week zaterdag heeft het eerste elftal van de voetbalvereniging Veenhuizen een nieuw wedstrijdtenue en sportassen mogen ontvangen. Hoofdsponsor Garage Dorenbos en Autoschade Dorenbos hebben het mogelijk gemaakt dat het vlaggenschip van de vv Veenhuizen weer in een nieuw en erg mooi wedstrijdtenue mag spelen en Flik Mode & Schoenen heeft de spelers voorzien van een nieuwe sporttas. Spelers en begeleiding waren zeer verheugd met dit alles en danken beide sponsoren voor hun financiĆ«le ondersteuning. Een mooie bijkomstigheid was dat het eerste elftal na de fotoshoot een belangrijke overwinning behaalde op het altijd lastige FC Zuidlaren. Hopelijk is deze verdiende overwinning in het nieuwe tenue een voorbode voor de rest van dit seizoen.