• Nieuwe sponsor 3e elftal Family Appelscha


 • VV Veenhuizen 3 in het nieuw!

   
  Vol goede moed startte het elftal in het nieuwe tenue gesponsord door Family Appelscha aan de wedstrijd tegen LTC 8.
   
  Op het sportpark Achter de Molen werd op zaterdag 9 oktober onder mooie weersomstandigheden 90 minuten gevoetbald.
   
  De tegenstanders uit Assen vonden na een mooie aanval als eerste het net, 0-1 voor de gasten uit Assen.
  Na deze goal ging het spel heen en weer en werden er door beide teams fouten gemaakt, vlak voor het rustsignaal werd het door een goede aanval van Veenhuizen 1-1.
   
  De rustpauze deed de Veenhuizenaren goed, zij zochten vol de aanval op maar ook nu was het de tegenstander die via een counter op een 1-2 voorsprong kwam.
   
  Na deze tegenvaller wist Veenhuizen weer langszij te komen. Door een handsbal binnen de 16 meter kwam de bal op de stip te liggen en werd de penalty goed ingeschoten, 2-2.
   
  Hierna volgde meerdere kansen aan beide kanten, dit keer was het Veenhuizen die op voorsprong kwam. Na wat geklungel bij de verdediging van LTC werd de bal hard achter de keeper in het net geschoten wat resulteerde in een 3-2 voorsprong voor Veenhuizen. De winst leek binnen handbereik totdat LTC zijn veerkracht toonde waardoor er vlak voor tijd een gelijkspel op het scorebord kwam te staan. Gezien het spel van deze middag een terechte uitslag.
   
  Volgende week gaat het derde elftal van Veenhuizen op zoek naar een overwinning in de volgende ronde van de beker, waarin ze nog ongeslagen zijn.
   
  Onze dank gaat uit naar de sponsoren van het nieuwe tenue, vanaf volgend jaar rond de paasdagen openen zij Family Appelscha!