• Potgrondactie groot succes!

• 0
  • Op vrijdagmiddag 5 maart heeft de vv Veenhuizen haar jaarlijkse terugkerende potgrondactie georganiseerd. Huis aan huis hebben vrijwilligers van onze club de potgrondzakken van Groen Goed Menken uit Haule aan de man proberen te brengen. Dit is een gigantisch succes gebleken. Er was al enigszins rekening mee gehouden dat wij dit jaar door de coronacrisis mogelijk meer zouden verkopen dan de afgelopen jaren, maar dat de verkoop zou goed zou zijn was niet voorzien. We hebben zelfs op de verkoopmiddag/avond nog drie keer naar Haule moeten rijden om extra zakken potgrond op te halen. Ten opzichte van voorgaande jaren zijn er ruim 300 zakken meer verkocht. Wat het bestuur ook enorm enthousiast heeft gemaakt is het feit dat er heel veel vrijwilligers zich hebben ingezet om deze actie tot zo’n groot succes te maken. Vele handen maken tenslotte licht werk!

Hierbij willen wij alle inwoners van ons mooie dorp dank zeggen dat zij zo massaal de potgrondzakken hebben afgenomen. Aangezien er geen enkele andere inkomsten momenteel zijn, kan de club deze opbrengst erg goed gebruiken.

Daarnaast wil het bestuur alle vrijwilligers enorm bedanken die hebben meegeholpen aan deze actie. Ook moeten wij niet vergeten te noemen sponsor Hans Menken van Groen Goed Menken, die ons de potgrondzakken voor een erg schappelijk prijsje heeft aangeboden.