Uitslag A&H Zaccini kwis

Op zaterdag 27 oktober j.l. is weer A&H Zaccini kwis georganiseerd. Vijftien teams (totaal 85 personen) hadden zich hier voor opgegeven. Er werd deze avond weer fel gestreden om de eerste plaats, maar makkelijk was het allemaal niet.
Bij de algemene kennisronden zaten een aantal lastige vragen tussen en ook de fotoronde van bekende personen riepen bij velen grote vraagtekens op. De gezichten waren iedereen wel bekend, alleen een naam daarbij plaatsen was erg moeilijk.
Na een superspannende strijd tussen vijf teams was het team met de langste naam uiteindelijk de winnaar: Wij drinken bier en voor de gezelligheid zitten wij hier! Dit team bestond uit Mark Rozema, Demos Maat, Foky Rozema, Geeske Elsinga, Albertjan Moes en trainer Raymond Middel. Laatstgenoemde vond de kwis ook erg moeilijk en had zich dan maar opgeworpen als kelner voor dit team (niet onbelangrijk). Dit deed hij overigens erg verdienstelijk. De mannen en vrouwen van dit team kregen uit handen van de organisatie een Zaccini ondergoedset uitgereikt. Volgend jaar maart gaan we proberen wederom een kwis te organiseren.