van de vice-voorzitter #2

Voorjaar! Na alle nattigheid en het vertrek van de Russische beer is de mooiste periode van het jaar aangebroken. De tijd van de beslissingen en ontknopingen in de verschillende competitie’s op de voetbalvelden. Genieten was het deze week in de Champions League van de Italiaanse passie, wel jammer van de penalty van Ronaldo…

In verband met de vernieuwde opzet van de competitie door de KNVB voetballen we dit seizoen tot eind mei, en dat is mooi voor het publiek, de voetballers en het biertje op terras. Het 1e staat er goed voor en kan morgen tegen Ropta goede zaken doen, het 2e is een mooie middenmoter en op de agenda staat 20 april het 35 plus spektakel op het sportpark Achter de Molen.

De jeugd onder 7 spelen in een andere opzet, meerdere wedstrijdjes (toernooivorm) op een zaterdagmorgen. Zaterdag 12 mei is het in Veenhuizen, dus kom kijken naar onze talenten. Woensdag 16 mei is er een 4 tegen 4 toernooi, voor de jeugd van 7 tm 12, waar ook niet leden aan mee kunnen doen. Hopelijk komen er aan de onderkant broodnodige nieuwe leden bij. Ook zij we op zoek naar een nieuwe jeugdvoorzitter, Edwin heeft te kennen gegeven te willen stoppen als jeugdvoorzitter. Erg jammer, heeft o.a. het proces met samenwerking Gomos goed geregeld en begeleid. Kandidaten kunnen zich melden bij het bestuur.

De potgrond actie is ook weer geweest en was weer een geslaagde actie, allen dank voor jullie inzet. De jeugd sponsor actie van de Poeisz is afgelopen, heeft extra middelen opgeleverd, wat we gaan gebruiken voor de jeugd. We zijn in de middenmoot geëindigd en heel mooi dat de 1e prijs in het dorp naar het Zwembad Veenhuizen is gegaan. P.s. er zijn bollen en soezen te koop….

Verder is de technische commissie goed bezig, met de 1op1 gesprekken en inventarisatie van de leden en is de sponsorcommissie erg actief om iets moois neer te zetten. Positieve ontwikkelingen allemaal waar ik blij van wordt.

Vanaf 25 mei 2018 is er een nieuwe wet, Algemene Verordering Gegevensbescherming. Door deze wet is het voor onze verenging verplicht om aan ieder lid toestemming te vragen over het gebruik van de door u aan ons gegeven persoonlijke informatie. Klinkt ingewikkeld en dat is het ook en genereert werk natuurlijk. Wanneer we ons er niet aanhouden riskeren we boete’s. Het gaat o.a. om het plaatsen foto’s via de sociale media en het omgaan met persoonlijke gegevens (e-mail/telefoonnummers etc). Alle leden en ouders zullen binnenkort hier meer van horen.

Op het gebied van duurzaamheid zijn we ons ook aan het oriënteren. Naast de zonnepanelen en led-verlichting, sensoren, zijn we aan het kijken naar de vervanging van de warmwatervoorziening en led-verlichting op de lichtmasten.

En last but not least, zaterdag 21 april is er een gezellige avond in de kantine, georganiseerd door Armando en Mark. Meer info hierover zal volgen via de diverse kanalen.

Tot zover, geniet van het voorjaar en het voetbal!

vv vd VVV

Sjouk