Beste voetballers, voetbalsters, vrijwilligers en ander v.v. Veenhuizers,

Het zijn ongekende tijden. Nederland en de wereld zijn in crisis. Om de crisis te kunnen beheersen zijn begrijpelijk drastische maatregelen genomen. Een gevolg daarvan is dat wij ons tijdelijk niet op de gebruikelijke manier kunnen ‘verenigen’. Even niet meer samen trainen, of strijden tegen een ander team voor de winst. Even niet meer gezamenlijk een klus doen voor de club. Even niet meer elkaar ontmoeten in de kantine. En laat dat nou net zijn wat ons allemaal bindt, de behoefte om te verenigen.

Het kan even niet en we willen het even niet. Alles voor het allerbelangrijkste en dat is onze gezondheid en de gezondheid van onze naasten. Het is een spannende periode en dat blijft het wel even. Ieder van jullie heeft met de crisis te maken en werkt keihard om er doorheen te komen. Misschien maak je je zorgen over je gezondheid of die van familie, vrienden of buren. Ik wens je veel sterkte daarbij! Steun elkaar! Samen is niet alleen!

Wij zorgen met z’n allen ervoor dat de samenleving blijft draaien. Of je nu de vakken in de supermarkt vult, goederen vervoert op de weg, in de gevangenis werkt, agent of brandweerman bent, zorg verleent, medische hulp faciliteert, kinderopvang verzorgt, het gasnetwerk beheert, koeien melkt, ICT ontwikkelt of op een alternatieve manier onderwijs aanbiedt, en een ieder die ik niet benoem, iedereen draagt z’n steentje bij. Succes en sterkte daarbij en dank hiervoor!

Verenigen kan nog steeds. Doe dat NIET door elkaar face to face te ontmoeten maar bijvoorbeeld digitaal. Blijf contact houden met elkaar, lach met elkaar, interesseer je in elkaar en steun elkaar! Ook dat is een vorm van teambuilding.

Ons complex is gesloten. We roepen op het niet te gebruiken en de regels van de overheid op te volgen!

Het bestuur heeft veel contact met elkaar en zal zodra er meer duidelijk is, jullie informeren over hoe het verder gaat. We hebben een club draaiende te houden die anders draait als anders. Hiermee bedoel ik natuurlijk het plezier van het voetbalspel wat er even niet is, maar ook voorbereidingen voor het volgende seizoen en voorbereidingen voor de jubileum festiviteiten.

Zodra hier meer nieuws over is, laten we het weten.

We komen hier sterker uit en gaan ons weer verenigen zodra het kan!🔵⚪️💪🏻