• Vlees- en oliebollenactie groot succes!

• Vlees- en oliebollenactie v.v. Veenhuizen groot succes!

Ondanks de corona problematiek heeft de vv Veenhuizen vorig jaar toch besloten de traditionele vlees- en oliebollenactie door laten gaan. Het is uiteindelijk een enorm succesvolle actie geworden waarbij de inwoners van ons mooie dorp weer gul met hun bestellingen waren. Als wij dan toch een minpuntje mogen benoemen van deze actie is dat het steeds lastiger wordt om vrijwilligers te vinden die deze bestellingen huis aan huis opnemen. Weinigen voelen zich hiertoe geroepen en het zijn vaak steeds dezelfde lopers die deze taak ieder jaar weer vrijwillig op zich nemen. Hoewel wij dit jaar alle verkopers natuurlijk dank willen zeggen willen wij toch één iemand er even uit pikken. Anneloes Siegers, uitkomend voor ons dameselftal, heeft in haar ééntje in maar liefst 8 straten de huis aan huis de bestellingen opgenomen. Dat is een enorme klus gebleken en daarom verdiend zij een speciale vermelding. Anneloes en natuurlijk de rest van de verkopers, heel veel dank hiervoor.

Maar naast deze huis aan huis actie hebben een aantal vrijwilligers ook tijdens de “drive thru” op het Maallustcomplex een heleboel worsten en oliebollen weten te verkopen. Bierbrouwerij Maallust heeft voor de verkoop van deze producten het weegbrughokje beschikbaar gesteld en hier zijn wij onze buren erg dankbaar voor.
    Wellicht dat deze losse verkoop aan het eind van dit jaar wederom een vervolg krijgt.

Het bestuur van de voetbalvereniging wil iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen aan deze succesvolle actie hartelijk dank zeggen voor hun ondersteuning.